30 Νοε 2010

Συνέχεια της συνέχειας στο Badminton

·


Και βέβαια δεν μπορώ να παραλείψω να πω ότι επισκέφθηκα στον προαύλιο χώρο του Badminton
 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Είναι ανοιχτό από 27 Νοεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου 2011


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια στεγασμένη έκταση 6.000 τμ. μπορείτε να  απολαύσετε όσα ως τώρα μόνο ταξιδεύοντας στο εξωτερικό μπορούσατε να βρείτε.
Μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από τα πιο αγαπημένα παραμύθια (Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοκκινοσκουφίτσα, Μολυβένιος Στρατιώτης, Πινόκιο κ.α.)
Μια μεγάλη παγοπίστα, Χριστουγεννιάτικη αγορά, Παιχνίδια, εργαστήρια (χειροτεχνίας, ζαχαροπλαστικής, θεατρικών δρώμενων), διαγωνισμοί, κληρώσεις, συναυλίες, djs party κ.α.


Τι θα δείτε μέσα σε αυτό;

·        Το χωριό του Άη Βασίλη, το παλάτι της Χιονάτης με τους επτά νάνους, ο Πινόκιο και το εργαστήρι του Τζεπέτο, ο Μολυβένιος Στρατιώτης, ξωτικά αλλά και άλλες παραμυθένιες χειροποίητες μοναδικές κατασκευές σχεδιασμένες με την υπογραφή του Νίκου Βήτα.
·        Carousel για μικρούς και μεγάλους και μια πλήρης σειρά μοντέρνων ψυχαγωγικών παιχνιδιών fun park καθώς και οργανωμένοι παιδότοποι.
·        Ένα αστραφτερό παγοδρόμιο για τον Χριστουγεννιάτικο χορό στον πάγο!
·        Χριστουγεννιάτικη αγορά για κάθε είδους δώρα και στολίδια. Χιλιάδες λαμπιόνια και φωτισμένα έλατα συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.
·        Πάρτυ και γιορτές με πολύ φαντασία, συναυλίες, djs, ζογκλέρ, εργαστήρια χειροτεχνίας αλλά και ζαχαροπλαστικής, θεατρικά δρώμενα, διαγωνισμοί, κληρώσεις και βραβεύσεις.  
 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 15.00-23.00
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ: 10.00 – 23.00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 4 ΕΥΡΩ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ CAROUSEL)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 1086024

Δεν υπάρχουν σχόλια: